Praktiske Oplysninger

Hvor?: Junior scenarierne foregår i Tange Plantage, 6760 Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Her kan du finde ruten fra Ribe Banegård til skoven hvori vi spiller.

Hvornår?: Vi har opsætning fra kl. 9, hvor vi stiller telte op og gør klar til scenariet. Det vil vi meget gerne have vores spilleres hjælp til med. Tjek-ind kl. 10.
Selve spillet starter 12:00  og fortsætter til 16:00. Herefter er der de-briefing og nedpilning af spil-området til mellem  16:30 -17:00, alt efter hvor hurtige vi er.
Til slut vil der være Tjek-ud, hvor man får et stempel – så man kan få en evne til næste scenarie.

Pris. Medlemmer af Ripen Liverollespil: 5 kr. Pris for ikke-medlemmer er 75 kr.
Hovedreglen er at man betaler 300,- for medlemskab uanset, hvornår på året man melder sig ind. Så det er klart en fordel at melde sig i i foreningen så tidligt så muligt.

Kontakt: Junior scenariegruppen kan kontaktes på junior@ripen.dk

Sådan foregår det når du ankommer til Ripens junior-scenarie:

Det skal du medbringe:

  • Dit kostume – Gerne et der kan holde varmen! Den primære årsag til at tage hjem fra scenarier er for upraktisk påklædning. Uld og mange lag tøj holder på varmen, og gør det lettere at regulere kropstemperaturen.
  • Madpakker eller snacks – Der vil være mad og drikke under hele scenariet, men det kan godt anbefales at medbringer madpakker.
  • Mobiltelefon eller telefonnummeret på en voksen, der kan kontaktes.

Lovgivning omkring foreningen og Tange Plantage:

  • Det er ikke tilladt at drikke alkohol og indtage nogen form for rusmidler til Ripens arrangementer. Ripens vedtægter er altid gældende ved et Ripen arrangement.
  • Det er ikke tilladt at have åben ild. Lys skal holdes i lukkede lamper.
  • Det er ikke tilladt at ødelægge træer og anden beplantning. Vores spillere må ikke ødelægge naturen i plantagen, og man skal udvise respekt for naturen og dyrelivet. Husk derfor altid at rydde op efter dig.
  • Vi hensyn til andre brugere af skoven! Tange plantage er et offentligt sted der bruges af andre folk. Så giv dem en positiv oplevelse ved at vise dem godt spil og venlige rollespillere.
  • Deltager man til et arrangement i Ripen-regi, godkender man ved deltagelse at Ripen LiveRollespil må bruge billeder taget til arrangementet i forbindelse med PR og andet.

Læs flere opdateringer og stil spørgsmål på facebook: https://www.facebook.com/RipenJuniorl?ref=ts&fref=ts