- MENU -

“Bordet i kantinen er fyldt med noder, kostumer, en violinbue og et kranie stikker frem under et tylskørt. Der høres ivrig mumlen om hvem der har fået rollen som Julie, strenge stemmes og harmoniske omkvæd øves. De er tabt for de rullende øjne, tabt for andres dømmende ord, tabt i deres kunst…”

Gruppen består af 5 piger og 5 drenge. Der er både musikere, sangere, skuespillere og dansere iblandt dem. De er skolens kreative hold, og hvert ledigt minut bruges på deres kunst.

Kostumekrav: props der passer til ens foretrukne kunst

Cecelia ”Cece” Bolton /Ann Kirstine Jørgensen
Cece er den virkelig pæne pige der elsker små sketch og sitcoms. Det er drømmen at få lov til at lave sin egen eller være med i en jingle der hænger ved.  

Elaine ”Elly” Parker / Camilla Lorenz
Elaine ”Elly” Parker er af den mere stille Glee-type. Hun brænder og elsker teater og drama, men måske ikke helt så meget at stå på scenen. Hun har tit de mindre betydningsfulde biroller, men hun klager aldrig. Generelt er hun meget fokuseret på at få tingene til at fungere, både socialt, akademisk og med hendes kreative projekter.

Evangeline ͟Eva͟ Trenton / Cecilie Nemeth
Eva Trenton, også kendt som Miss Perfect. Hun er lærernes favorit, og venner med de fleste. Eva sender gerne et smil og giver en kram. Eva er frivillig i kirken, styrer Purity Angels gruppen, klæder sig i yderste mode, og ser helt perfekt ud… i hvert fald på overfladen. Hun står for casting / instruktion i drama-gruppen, og yderst professionel i alt hun foretager sig.

Dylan Beaulieu / Jesse Engelkens
Dylan Beaulieu, the proud Canadian. Almost a year has passed since he came to the land of opportunities, and Dylan is a core part of the WEH Glee-club. Even though his Canadian roots are as deep as his love for ice hockey, he has embraced musicals and performance like he was born to it. He is passionate about all that he involves himself with, and quite proud of all that he stands for. Some might say this pride gets in the way of learning new things or accepting different views, but not Dylan!

David Miller / Nicolai Mulberg
David er en stille og rolig fyr, som er lidt nørdet. Han er på hans sidste år på West End High, og har altid været i Glee-klubben hvis man spørger folk på skolen. Han er spraglet i sit udseende og elsker at gøre noget til sin stil og er bestemt ikke nervøs for at prøve nye farver i han valgt af beklædning. Han ELSKER musik og intet teaterstykke på West End kan opføres uden Davis har komponeret lidt nye toner som underlægning til opførelsen.

William ’Will’ Hampton / Nathaniel Ellekjær
Han skolens musikalske stjerne! Will er et stolt medlem af Glee-klubben, og den fødte musiker. Alle der har det mindste kendskab til skolens musicals, kender Will fra de mange hovedroller han har spillet. Han er en stjerne og han ved det; også uden for skolen har han skabt sig et navn med sit band, der spiller til festligheder og andre begivenheder. Men hvor der er storhed er der også langt at falde, og onde tunger ville mene at berømmelsen har steget ham til hovedet…

Rosemary ”Rose” Miller / Nicola Larsen
Rosemary Miller (Rose) er dronningen af drama! Hun er musicalernes ukronede regent, og hendes talent er blandt de højeste på skolen. Alle der kender hende fra andet en de skrå brædder ved hun er stolt og sprudlende, og omgiver sig næsten altid med veninderne fra Glee-klubben. Nogen ville dog mene, at forståelse for ordet ’drama’ bliver brugt fuldt i begge betydninger, når man snakker om Rose. Der er ikke noget hun ikke har en mening om, og ingen af hendes talenter bliver spildt.

”De er smukke, simple i deres kompleksitet, og sirligt anrettet i linjerne i mappen. Frimærkerne lyser op bag det blege pergament, som et nyt eksemplar nøje pincetteres på plads. Pludselig møder en velkendt duft af rosenparfume hans næse, som hun går forbi. Hans øjne følger hende kort, inden han med hamrende hjerte vender hans fokus tilbage på hans skat af tynde papir-stumper. ”Hvis bare hun vidste hvor meget de betyder for mig……hvis bare hun vidste…hvor meget hun betyder for mig…..”…

Gruppen består af 5 drenge og 5 piger. De har det til fælles at de alle har en passion for hver deres område/hobby. De er bogorme, fagligt dygtige og eksperter inden for deres fag. Om det så er Skak, fysik, litteratur, frimærker, stavning osv. De ses i mindre grupper, oftest i dybe samtaler om dybe ting. De stiler efter perfektion, og er altid først fremme når der er opgaver der skal løses.

Kendetegn: Butterfly, seler, ternede skjorter. Store sløjfer i håret, tykke briller og flade sko.  

Laura-Lee Goldstein / Anne-Dorthe Blak Rosenkrantz
Laura-Lee er den kloge jødiske pige, der var klar til College allerede som freshmen, men High School skal lige overstås først. Hun høster udelukkende topkarakterer, afleverer frivilligt flere opgaver og agerer som tutor for flere på skolen. Hendes store tidspunkt på skoleåret er Science-fair, men lige meget hvor klog hun er, så efterlader det hende ret ofte uforstående for sine med-elever. High School er i den grad, et underligt sted…

Sharon “Spelling” Jones / Anne Sindahl Ejlersen
E-M-B-A-R-A-S-S. Ja; når man står lige overfor finalen lige inden nationals spelling-bee contests og fejler så er man nok lidt flov. Sharon lader sig dog ikke slå ud. Hun er en del af toppen i nerds og formår at bruge sine kompetencer nærmest perfektionistisk korrekt.

Debbie ”Wheels” Williams / Lena Kikko Henriksen
Debbie er Gear Head og elsker mekanik og biler. Hun har altid været ret underlig og manglet kvindelige egenskaber, og ses ofte luske omkring på p-pladser på alle tider af døgnet. Dog virker det for nylig til at hun prøver at blive mere normal. Men der er ret lang vej.

James Mayfield Jr. / Jacob Bank Kodal
James Mayfield, er en lidt lunefuld fyr der gerne hjælper med lektierne, så længe man til gengæld forsyner ham med jordbær milkshakes. Når han ikke excellerer i skolen dyrker han sin store passion – frimærker, normalt har han altid et bytteblad ved hånden men ved særlige lejligheder tager han albummet med. Skulle du have et frimærke at bytte med har han helt sikkert et at give igen.

Sebastian Moore / Marcus Nymark
Altid siddende alene i spisepausen med maden i den ene hånd og tegneserier i den anden hånd. Sebastian, er en typisk nørd, mobbet igennem det meste af sit liv. Det seneste års-tid har han begyndt at ændre sig og prøver at være mere hip ligesom de andre seje børn. Han skriver for skolebladet, og elsker at interview folk og hører om de forskellige folk som han kalder ”skolekammerater”.

Douglas Ward / Morten Vorgod Nielsen
Douglas Ward var en af skolens mest populære fyrer. Masser af venner, meget populær ved det modsatte køn og en formidabelt dygtig Baseball spiller. Sidste år skete et forfærdeligt uheld. Ward blev tacklet i en kamp, landede med et forfærdeligt knæk i tribunen. De fleste så hvordan ambulancen drønede ind på banen og redderne løftede ham ud. – Nu er hans verden vendt på hovedet. Han har sin egen radio og hans drømme om at leve af Baseball er helt væk.

Jane Benneth / Sabrina Skovgaard Højgaard-Vick
Hvis hun havde været en dreng, havde der ikke været nogle tvivl om hun vil blive noget i politik. Du vil altid møde Jane smilende og glad på gangen, med en bog og vinyl plade, foran brystet. Hun vil altid hjælpe så godt hun kan, hvis man spørger om hjælp. Hun er Student President og udføre dette erhverv med ambitioner. Hun kan godt virkelidt akavede, men ser man hende tale med bestyrelsen eller rektor på skolen, ser man en som ved hvem hun er og præcis ved hvad hun skal sige.  

Jocks:
”Who do fight for? Us! Who do fight for? Us! – kampråbet gjalder igen igen, og det blandes med det knitrende bål, røg og larmen fra de hujende cheerleaders og trofaste støtter. Der er endnu engang fest ved den store sportshal. West-End Base-jumpers har netop besejret ærkerivalerne Southern-street-creatuers, i den sidste, afgørende, indledende runde af dettes års high school Baseball-turnering.

West-End Base-jumpers består af 5 unge mænd der brænder for baseball og ikke så meget andet end sporten. De er rigtige kammerater, der går ind i deres sport med en fælles iver og voldsom passion, og de kunne aldrig finde på at lade en i stikken. De går op i deres fysik, træneren er Gud og lykkeamuletter kan man ikke få nok af. De ved at deres skarpe og lækre look, kan gøre hver en pige svag i knæene, så selvtilliden er i topform for dem alle. Der er en prom king i blandt dem, selvom de helst ser at de alle er konger til prom night.

Kendetegn: sportstøj i tidens trend, i blå, rød og hvid.

Pom-Poms:
” We will win, we will figth – all or nothing, fight, fight, FIGHT!!! De højlydte, skingre cheers, giver genlyd I sportshallen. Pigerne er mere end klar. Deres mange timers træning og øvelse skal nu endelig vises frem. De skal vise ”deres drenge” at de støtter dem 100%.

Skolens cheerleaders The Pom-poms, er 5 danseglade og remse-fanatiske piger. Under ledelse af deres cheerleader Debbie Sue, har de fremført de mest fantastiske opvisninger med medrivende cheers, og her bidraget til utallige mesterskaber for skolens baseball hold.
Pigerne er veninder med stort V, og de holder sammen i tykt og tyndt. De bærer hinanden på hænder og fødder. De vil ALLE gerne være prom-queen, men de ved at der kun er en der kan vinde.

Kendetegn: Cheerleader dress i blå, rød og hvid med matchende pomponer.

 Anthony ”Tony” Benjamin Atkins / Jonas Thiim
Tony er et dedikeret medlem af West End Basejumpers, og er særligt ofte set med sine holdkammerater Ryan og Rick. Tony holder nogle ret gode fester, så hvis du er noget ved, har du måske været med til en engang.

Ryan Waters / Max Hausted
Ryan Waters kommer fra en almindelig familie, bestående af moren far og lille søster. Lille søsteren er en engel I Ryans øjne. Hans far arbejder meget i sit eget Vvs-firma og hans mor går derhjemme så Ryan skal lave alt det hårde arbejde. Så siden han er ”manden” i hjemmet, er han blevet en handy-man som kan lave det meste fra biler til at kunne fikse fjernsynet. Men trods alt det siger han sine meninger til folk og så har han sin bedste ven som altid kan hive ham ned hvis temperamentet løber af med ham

Mike Daniels Santana / Peter Steen Nielsen
Rigmands søn, har alt – pengene, looket, bilen. Mike eller blandt venner ”Santana” er søn til et af visconest største firma kæder ”Santana Inc”. Mike er engagerede i hans studie, og sport og folk ser meget op til ham – Pigerne vil have ham, og drengene vil ønske de var ham. Mike har deltaget i adskillige mode og sportsmagasiner – så er et kendt ansigt for alle.

Peter Gilsin / Rune Kulmbak
Peter er den klassiske high-school sportsgut. Han er rigtig god sportsudøver, hans far går meget op i at han får en fremtid inden for baseball. 

Han er ikke særlig selvstændig, han ses tit med Mike – og er hans evige støtte. Især til at støtte op om Mikes gode jokes og one-liners.

Richard “Rick” / Søren Elleby
Rick er anfører for West End Base Jumpers (Jocks)! Han er en af de bedste spillere på holdet, er mega cool og den som pigerne sukker efter.
Rick er ham du ville ønske du var.

Gwendolyn “Gwen” O’Mally / Denise Brødløs Færge
Gwen er mønsterelev med rene topkarakterer og som kommer fra den perfekte familie. Hun er en af de piger, som andre går og drømmer om at være. Kommer man tæt nok på, opdager man dog de fine små krakeleringer og urenheder, i hendes ellers så perfekte liv.

Brenda Hampton / Line Olander
Det første man lægger mærke til ved Brenda Hampton er Pom-Pom-uniformen, og at hun altid har et svar på tiltale. Som i ALTID! Pom-Poms er hendes liv, og hun er en glødende Base-Jumper-fan og loyal ven, og generer man en af delene eller forråder hende, kommer man til at høre for det.

Penny Rose Coleman / Mai Fynbo
”Sporten er mit et og alt! Som lammet var jeg faret vil, men mine venner fik mig tilbage i folden”. Sød, altid forberedt og utroligt forsigtig, sådan kender de fleste Penny Rose Coleman. Selv ved hun at hendes tid som teenager er ved at være forbi, og at hun skal til at træffe sine egne valg og stå ved det hun tror på. Penny er en del af PomPoms, men flirtede en del med Glee tidligere på året, og fik i den forbindelse skabt både venner og fjender på begge sider.

”Forklædet strammer lidt i taljen, og en svedperle driver stille ned over hendes tinding. 5 doughnuts ligger og lumrer i glasmontren, og den søde duft af den jordbærmilkshake hun står og laver, blandes med køkkenets friture-odeur. Hendes dobbelt-vagt er hun nu halvvejs igennem, men ser ikke rigtig frem til at den slutter. Peggie’s Diner er hendes tilflugtssted, fra Trailerparkens rod og elendighed…”

Gruppen består af 5 piger og 5 drenge. De kommer fra byens HillBilly-kvarter og Trailerpark. De er skolens udskud, kommer ikke fra kernefamilier i byens udkant og har ikke de nyeste sko. De er ikke nødvendigvis uintelligente, men lider under deres ophav og deres geografiske placering i byen.

Kostumekrav: brugt/aflagt/ikke nyt tøj, seler, slidt kasket, fletninger og fregner.

Mary-Lou Fitzgerald / Cecilie Breum

fbt

Mary-Lou er fra trailerparken, hvor hun bor med sin enlige mor som er, mildt sagt, løs på tråden. Der er ikke mange mænd momma-dear ikke har… øh, well, you know. Mary-Lou studerer hårdt for at få gode karakterer, for hendes helt store mål er at komme på college, men hun kæmper en daglig kamp for at følge med. Hun er en rigtig kammerat og stiller sig gerne imellem sine venner og deres problemer. Hun ELSKER musik, (men fatter ikke at nogen gider det der drama-fis, hvem har overhovedet tid til den slags?!)

Frances ”Fanny” Turner / Ida Thylstrup
Fanny er en pige med vilje. Hun er bagstræberisk, og alle der mener de er noget, lader hun vide at de er nogle prætentiøse idioter. Hun læser franske kærlighedsdigte og skriver selv politiske statements i digtform. Hun har været i konflikt med flere grupper, hvor hun ikke må være med, hun har åbenbart ikke talenter de andre forstår.

Ricky Joe ”RJ” Johnson / Jesper Kristensen

Han vil kaldes RJ, for han hader navnet Ricky Joe.  Han er meget loyal og beskyttende overfor sin gruppe og hvis man kender ham ved man, at han er en god lytter. Han kan virke uvidende og er ikke dygtig i skolen, men han er nysgerrig. Han kan have svært ved at styre sit temperament og han kan være ret provokerende.I har sikkert set, at han tit har blå mærker. Han er den man kan få til at aflevere beskeder til nogen, som man ikke selv vil ses sammen med eller den man kan få til at tage skylden for noget man har gjort (mod betaling, for ellers har han jo aldrig penge).

Bonnie Jo Roscoe / Lene Frederiksen
Bonnie Jo er stålfast, hun står ved sine drømme. Hun er ikke rapkæftet, men hun siger sin mening også overfor de voksne, hvilket har givet hende både hendes position i hillbillygruppen og en række detentions. Hun er den yngste af 6 børn… hun har 5 storebrødre, hvoraf de fleste er gået ud.

Harley Mack Hunter / Michael Tems

Harley Mack Hunter er den videbegærlige, der desværre ikke altid forstår alt hvad han får at vide. Eller forstår det rigtigt i hvert fald. Han har sit eget hjemmebrænderi, hvor han destillerer alkohol, selvom den sætning indeholder mindst tre ord han ikke kan stave til og at hele processen nærmest er en slags magi for ham. Han er tit blevet drillet med sit indianerblod og har derfor også haft svært ved alt sådan noget med kærester.

Shelia Hopkins / Michelle Frederiksen
Sheila er hende hvis grin der altid høres nede af gangende på skolen. Hende der altid har en sjov kommentar til alt, som er lidt for godtroende og ser det gode i alle mennesker, også dem hun ikke burde se det gode i. Hun arbejder nærmest hver dag efter skole for at tjene til at komme væk fra trailerparken, hvor hendes mor fornyeligt er flyttet ind med morens nye kærlighed.

Jolene Kelly / Mie Sindet
Jolenes far ejer den lokale Scrapyard. Hun er ikke bogligt stærk, men hun har handelstalent og er en rigtig ”det kan jeg sagtens skaffe” type. Hvis der er noget man mangler, går man til Jolene. Hun fremstår lidt sky og forsigtig, tydelig A-crowd wannabe, måske derfor hun rangerer så lavt i hierarkiet hos ”sine egne”. Jolene arbejder og serverer på Peggies Diner for at tjene penge til sit prom-dress.

Jeb Glover / Thomas Hansen
En stille og rolig ung mand. Venlig og stoisk som dagen er lang. Klar til at hjælpe når han kan, da hans far, som var sergent i hæren, har opfostret ham til at være en vaskeægte sydstats-patriot, hvis ære det er at hjælpe sin nabo.

Joshua “Josh” Trenton / Troels Thylstrup
Josh fra Hillbillies er ikke sen til at give en hånd, men forventer også at få hjælp retur hvis behovet opstår. Han værner om sit ophav og tager det som en angreb på ham hvis man fornærmer det. Han joker sjældent og har svært ved ikke at tage en situation alvorligt. Når han ikke er i skole,  arbejder han på en tank med tilhørerne værksted sammen med sin mor lidt uden for byen.

”Soden river i næsen, og varmen fra den hede asfalt rødmer kinderne. Den larmende dundren fra de store motorer overdøver tilskuernes piften og hujen. En tyggegummiboble popper – et tørklæde falder – og ræset er i gang…”

Der findes 2 ”bander” på West-End High. De er den hårde kerne iblandt de finpudsede og velpolerede mønsterbørn, de er dem der skiller sig ud – rebellerne.

Sparrows:

Gruppen består af 5 drenge. De er en blandet flok, med et skarpt hierarki. Venskabet imellem dem bunder i den respekt de nyder på skolen, og den frygt de skaber på gangene.
Sparrows er rivaler til banden Roaches på East-Wing high, som de flere gange om året ”kæmper” imod om territoriet, damerne og ”den røde handske”.

Kostume-krav: læderjakke, solbriller og brylcreme er et must

Goldie Girls:

Gruppen består af 5 piger. Skolens ukronede dronninger, der ikke går op i hvad andre siger og mener. De har deres egen agenda, og deres egne regler. Det er ikke let at blive en Goldie Girl, og ikke et mærkat man let slipper nemt af med igen. Et ”sisterhood” af traditioner og historie.

Kostume-krav: ét eller flere beklædningsgenstande af ”guld”-agtig karaktér.

Jerry Ward / Christian Østerby Elleby
Jerry er den charmerende trickster medlem af the sparrows, ham der altid snakker med lærene/politiet og får lagt en dæmper på evt. problemer.Hans familie er ikke noget han snakker om, om end at det er alment kendt at hans bror tidligere var en jock, men nu sidder i kørestol. Jerry er typen der klarer sig godt når han kan snakke sig ud af ting, men når det er reel test klare sig halv dårligt.

Josephine”Jo” Brown  / Stine Feldfoss
En pige der kæmper for de idealer hun selv finder rigtige. Stræber efter at blive den bedste. Sætter sine egne følelser i baggrunden for at opnå det hun skal.

Gabriela (Gabby) Vega Santos / Stine Nielsen
Gabby er modstanderen, hun giver sig ikke hovedløst hen til fyrene på trods af at hun er en Goldie Girl. Hun ved hvordan de kan manipuleres (nemt!), men hun bruger dem mest som et værktøj til at komme frem i verden/skolen (og er det ikke det samme?) og lægge afstand til sin egen chilenske indvandrerbaggrund og kommunistforældre (shh!). Hun bruger sin romersk-katolske tro til at beskytte sin dyd og er med i Purity Angels, for der kan vel ikke være andre grunde til ikke at være interesseret i drenge, vel?

Generel info om grupperne

Scenariet har 5 grupper/hold/teams, med 5 drengeroller og 5 pigeroller knyttet til hver. Det er vigtigt for os, en del af vores vision og den måde vi ønsker spillet på, med en spillerskare med 50/50 af mænd og kvinder.

Du tilmelder dig med 2 mulige gruppevalg du kunne ønske dig at være i. Tænk derfor over flere forskellige typer roller du kunne tænke dig at udvikle/skrive. Selve rollen skriver du nemlig selv, men får retningslinjer tilsendt når du har tilmeldt OG betalt. Du får  derefter “karaktér-ark” tilsendt, og tilknytter selv de max. 2 siders Bg. Dette sender du tilbage til os. Den endelige rolle får du tilbage i god tid inden scenariet. 

NOTE: Det tænkes at relationer har en vis vigtighed ift. spillets dybde, men det er ikke hensigten at de skal fylde det hele, og scenariet absolut IKKE bliver til et relations-ræs. Der skal være plads til umiddelbare reaktioner, og on-the-spot konklusioner, ift. hvem karakteren interagerer med.

Luk