- MENU -

“Bordet i kantinen er fyldt med noder, kostumer, en violinbue og et kranie stikker frem under et tylskørt. Der høres ivrig mumlen om hvem der har fået rollen som Julie, strenge stemmes og harmoniske omkvæd øves. De er tabt for de rullende øjne, tabt for andres dømmende ord, tabt i deres kunst…”

Gruppen består af 5 piger og 5 drenge. Der er både musikere, sangere, skuespillere og dansere iblandt dem. De er skolens kreative hold, og hvert ledigt minut bruges på deres kunst.

Kostumekrav: props der passer til ens foretrukne kunst  

”De er smukke, simple i deres kompleksitet, og sirligt anrettet i linjerne i mappen. Frimærkerne lyser op bag det blege pergament, som et nyt eksemplar nøje pincetteres på plads. Pludselig møder en velkendt duft af rosenparfume hans næse, som hun går forbi. Hans øjne følger hende kort, inden han med hamrende hjerte vender hans fokus tilbage på hans skat af tynde papir-stumper. ”Hvis bare hun vidste hvor meget de betyder for mig……hvis bare hun vidste…hvor meget hun betyder for mig…..”…

Gruppen består af 5 drenge og 5 piger. De har det til fælles at de alle har en passion for hver deres område/hobby. De er bogorme, fagligt dygtige og eksperter inden for deres fag. Om det så er Skak, fysik, litteratur, frimærker, stavning osv. De ses i mindre grupper, oftest i dybe samtaler om dybe ting. De stiler efter perfektion, og er altid først fremme når der er opgaver der skal løses.

Kendetegn: Butterfly, seler, ternede skjorter. Store sløjfer i håret, tykke briller og flade sko.  

Jocks:
”Who do fight for? Us! Who do fight for? Us! – kampråbet gjalder igen igen, og det blandes med det knitrende bål, røg og larmen fra de hujende cheerleaders og trofaste støtter. Der er endnu engang fest ved den store sportshal. West-End Base-jumpers har netop besejret ærkerivalerne Southern-street-creatuers, i den sidste, afgørende, indledende runde af dettes års high school Baseball-turnering.

West-End Base-jumpers består af 5 unge mænd der brænder for baseball og ikke så meget andet end sporten. De er rigtige kammerater, der går ind i deres sport med en fælles iver og voldsom passion, og de kunne aldrig finde på at lade en i stikken. De går op i deres fysik, træneren er Gud og lykkeamuletter kan man ikke få nok af. De ved at deres skarpe og lækre look, kan gøre hver en pige svag i knæene, så selvtilliden er i topform for dem alle. Der er en prom king i blandt dem, selvom de helst ser at de alle er konger til prom night.

Kendetegn: sportstøj i tidens trend, i blå, rød og hvid.

Pom-Poms:
” We will win, we will figth – all or nothing, fight, fight, FIGHT!!! De højlydte, skingre cheers, giver genlyd I sportshallen. Pigerne er mere end klar. Deres mange timers træning og øvelse skal nu endelig vises frem. De skal vise ”deres drenge” at de støtter dem 100%.

Skolens cheerleaders The Pom-poms, er 5 danseglade og remse-fanatiske piger. Under ledelse af deres cheerleader Debbie Sue, har de fremført de mest fantastiske opvisninger med medrivende cheers, og her bidraget til utallige mesterskaber for skolens baseball hold.
Pigerne er veninder med stort V, og de holder sammen i tykt og tyndt. De bærer hinanden på hænder og fødder. De vil ALLE gerne være prom-queen, men de ved at der kun er en der kan vinde.

Kendetegn: Cheerleader dress i blå, rød og hvid med matchende pomponer.

 

”Forklædet strammer lidt i taljen, og en svedperle driver stille ned over hendes tinding. 5 doughnuts ligger og lumrer i glasmontren, og den søde duft af den jordbærmilkshake hun står og laver, blandes med køkkenets friture-odeur. Hendes dobbelt-vagt er hun nu halvvejs igennem, men ser ikke rigtig frem til at den slutter. Peggie’s Diner er hendes tilflugtssted, fra Trailerparkens rod og elendighed…”

Gruppen består af 5 piger og 5 drenge. De kommer fra byens HillBilly-kvarter og Trailerpark. De er skolens udskud, kommer ikke fra kernefamilier i byens udkant og har ikke de nyeste sko. De er ikke nødvendigvis uintelligente, men lider under deres ophav og deres geografiske placering i byen.

Kostumekrav: brugt/aflagt/ikke nyt tøj, seler, slidt kasket, fletninger og fregner.

”Soden river i næsen, og varmen fra den hede asfalt rødmer kinderne. Den larmende dundren fra de store motorer overdøver tilskuernes piften og hujen. En tyggegummiboble popper – et tørklæde falder – og ræset er i gang…”

Der findes 2 ”bander” på West-End High. De er den hårde kerne iblandt de finpudsede og velpolerede mønsterbørn, de er dem der skiller sig ud – rebellerne.

Sparrows:

Gruppen består af 5 drenge. De er en blandet flok, med et skarpt hierarki. Venskabet imellem dem bunder i den respekt de nyder på skolen, og den frygt de skaber på gangene.
Sparrows er rivaler til banden Roaches på East-Wing high, som de flere gange om året ”kæmper” imod om territoriet, damerne og ”den røde handske”.

Kostume-krav: læderjakke, solbriller og brylcreme er et must

Goldie Girls:

Gruppen består af 5 piger. Skolens ukronede dronninger, der ikke går op i hvad andre siger og mener. De har deres egen agenda, og deres egne regler. Det er ikke let at blive en Goldie Girl, og ikke et mærkat man let slipper nemt af med igen. Et ”sisterhood” af traditioner og historie.

Kostume-krav: ét eller flere beklædningsgenstande af ”guld”-agtig karaktér.

Generel info om grupperne

Scenariet har 5 grupper/hold/teams, med 5 drengeroller og 5 pigeroller knyttet til hver. Det er vigtigt for os, en del af vores vision og den måde vi ønsker spillet på, med en spillerskare med 50/50 af mænd og kvinder.

Du tilmelder dig med 2 mulige gruppevalg du kunne ønske dig at være i. Tænk derfor over flere forskellige typer roller du kunne tænke dig at udvikle/skrive. Selve rollen skriver du nemlig selv, men får retningslinjer tilsendt når du har tilmeldt OG betalt. Du får  derefter “karaktér-ark” tilsendt, og tilknytter selv de max. 2 siders Bg. Dette sender du tilbage til os. Den endelige rolle får du tilbage i god tid inden scenariet. 

NOTE: Det tænkes at relationer har en vis vigtighed ift. spillets dybde, men det er ikke hensigten at de skal fylde det hele, og scenariet absolut IKKE bliver til et relations-ræs. Der skal være plads til umiddelbare reaktioner, og on-the-spot konklusioner, ift. hvem karakteren interagerer med.

Luk