- MENU -

Spillets setting

Scenariet er et 50’er-inspireret set-up, med base i forskellige kult-film omhandlende denne periode, samt teenage-kulturen derfra. Der er tale om film som fx Grease, West Side Story, Footlose, Dirty Dancing m.fl. Det bærer præg af tidens tendenser, de problematikker unge mennesker kunne komme igennem, race og minoriteter, rebelskhed, frigørelse og bander.

Det er vores ambition at hive spilleren igennem en helstøbt setting/sceneri, der delvist kommer til at foregå i ”Peggie’s Diner” den første aften, og næste dag udfolder sig i skolen. Her skal den enkelte spiller igennem undervisning, eksamen, baseball-kamp, optræk til bande-opgør, prom-nigt, osv. Han/hun skal igennem følelser som det tyngede og af og til sarte teenage-sind måtte blive påvirket af.  

Highschool miljøet er præget af konkurrencen mellem de forskellige grupperinger, popularitets-gnidninger og det hårde liv at være teenager i datidens USA. Nogle elever har allerede startet små oprør, både i hjemmene, men også imod fx autoriteterne på skolen. Andre følger strømmen, og står til at blive perfekte husmødre, eller overtage fars firma.

Det er i et univers og i en verden hvor det stadig tænkes over hvordan og hvorledes man taler til hinanden, der er stadig rigtig mange sociale regler, og man bliver hurtigt afskåret som en ”rebel” eller ”ballade-mager” efter ganske få forseelser.

Dresscode

  • Alle skal være i tidstypisk tøj, jakkesæt, læderjakker, rigtige sko, højt hår, rød læbestift, blomster på håndleddene, tylskørter, polkaprikker og alt hvad der gør en til et ægte fedtet lyn.
  • Der er behov for 1 eller 2 kostumer – ét til fredag aften og 1- del af lørdag, samt enten dele eller et ekstra kostume, til selve Prom, 2. del af lørdag.
  • Det vil være op til den enkelte spiller, hvor meget man ønsker at gøre ud af sit kostume/er, sin ”locker” osv.
  • Til ekstra-aktiviteterne, fx baseball, vil arrangørerne stå for disse ekstra ting.
  • Der vil blive indkøbt håndleds-og brystbuketter til alle spillere

Inspiration

Mangler du inspiration? Hent den i vores Pinterest boards:

Luk