Hvad er Drakas Magisk skole?

I den magiske verden, er DRAKAS Ribes akademi for unge hekse og magikere, som søger et fredet sted til at udvikle deres evner. En skole hvor der er plads til forskelligheder, og at skille sig ud. Et sted hvor man ikke behøver at skjule sandheden om magiens gave.

DRAKAS er en skole der favner bredt, og har fokus på forsvar, klogskab og viden. Både teoretisk og praktisk.

DRAKAS er et fællesskab, en familie, en fortælling.

 

I virkelighedens verden er DRAKAS et rollespils-tilbud, lavet af frivillige fra Ripen Liverollepil.

Det er vores mission at skabe mere liverollespil for børn og unge mennesker fra 9-15 år, samtidig med at vi trækker læring og lokalhistorie ind over de fortællinger vi formidler. Vi ønsker at kunne byde velkommen til børn og unge fra syddanmark, måske længere væk fra, i vores magiske univers.

Det er vores vision at skabe et stærkt fællesskab mellem spillerne/eleverne igennem liverollespil, samt gøre plads og rum til de børn og unge som måske ikke passer ind i de fleste kasser i forhold til fritidsaktiviteter. 

De vigtigste værdier for os hos DRAKAS er at det skal være sjovt og lærerigt at gå til Magisk Skole, at det er et inkluderende og trygt fællesskab at befinde sig i, samt at vi ikke tolererer nogen form for diskrimination eller mobning.

 

Vi glæder os til at mødes om magien.