Ramvalt (indledende scenarie)

Ramvalt (indledende scenarie)

N/A
4. marts 2017

Hvor: Ramvalts indledende scenarie kommer til at foregå på Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej - og altså IKKE ude i Tangeskoven ved hytten, som vi plejer.

Hvornår?: Vi åbner dørene kl. 9, og kl. 10 begynder vi tjek-ind, hvor du registrerer din karakter og får opdateret evner.
Selve spillet starter 12:00 og fortsætter til 18:00. Herefter er der de-briefing og oprydning af spil-området til mellem 18:30 -19:00, alt efter hvor hurtige vi er.
Til slut vil der være Tjek-ud, hvor man får et stempel – så man kan få en evne til næste scenarie.

Kontakt: Ramalt Scenariegruppen kan kontaktes på ramvalt@ripen.dk
Lovgivning omkring foreningen og Tange Plantage:

  • Det er ikke tilladt at drikke alkohol og indtage nogen form for rusmidler til Ripens arrangementer. Ripens vedtægter er altid gældende ved et Ripen arrangement.
  • Det er ikke tilladt at have åben ild. Lys skal holdes i lukkede lamper.
  • Det er ikke tilladt at ødelægge træer og anden beplantning. Vores spillere må ikke ødelægge naturen i plantagen, og man skal udvise respekt for naturen og dyrelivet. Husk derfor altid at rydde op efter dig.
  • Vi hensyn til andre brugere af skoven! Tange plantage er et offentligt sted der bruges af andre folk. Så giv dem en positiv oplevelse ved at vise dem godt spil og venlige rollespillere.
  • Deltager man til et arrangement i Ripen-regi, godkender man ved deltagelse at Ripen LiveRollespil må bruge billeder taget til arrangementet i forbindelse med PR og andet.

Læs flere opdateringer og stil spørgsmål på Junior kampagnens facebookside

Vadehavsskolen (den gamle Anskar/Valdemarskole)
Simon Hansens Vej
Ribe, 6760
Danmark

View full calendar