Sallows Helte
  Links
  Forum
  Media
   
  Regler
  Udrustning / Våben
  Spillet / Regler
  International
   
  Liga
  Team 100+
  Team Krabbe
  Whining Whimps
  American Progress

Baggrunden for spillet går helt tilbage til 1989, hvor filmen "Blood of Heroes" (Salute of the Jugger) udkom. Filmen foregår i en post apokalyptisk fremtid, uden nærmere bestemt årstal. Mennesker holder til i små landsbyer eller underjordiske byer. De eneste,der tør forlade hjemmet er de professionelle Juggers. De spiller et umådelig brutalt spil, hvor alle kneb gælder for at vinde.

Sallow er anfører for et hold,der, som gladiatorer, drager fra by til by for,mod betaling, mad og fornøjelser at udfordre de lokale i en dyst, der ofte er en kamp om liv og død. Undervejs støder den unge kvinde Kidda til gruppen og med Sallows hjælp udvikler hun sig til en stjernespiller.

Efterhånden erfarer hun også en del om Shallows

fortid. Gruppen overtaler Sallow til at tage til Den Røde By,

hvor samfundets øverste holder til. Her vil de udfordre de bedste

af de bedste Juggers og Sallow må bevise sit værd og

forsvare sit liv, både det liv, han for lang tid siden ufrivilligt måtte

forlade og det liv han lever nu.

 

 

Filmen har flere navne, Salute of the Jugger / Blood of Heroes /

Sallows Helte. Den er fra firserne, men i modsætning til mange andre firser film, hvor alt dialog udelukkende er bygget op af dårlige punch-lines, ja så holder det faktisk vand i "Salute of the Jugger" . At skuespillet ikke er noget at råbe hurra for kunne man sige sig selv, men det har ingen betydning, da omdrejningspunktet i hele filmen er Jugger spillet.

 

 

 

 

 

Vores fortolkning af denne film kommer til kende i selve spillet Jugging, vi har bare valgtat videre-udvikle konceptet og kalde det Skullfight, da det handler om kampen om et kranie og det er lidt mere sigende om spillet end bare "jugging".