Sallows Helte
  Links
  Forum
  Media
   
  Regler
  Udrustning / Våben
  Spillet / Regler
  International
   
  Liga
  Team 100+
  Team Krabbe
  Whining Whimps
  American Progress

Information:
Skullfight er et meget fysisk spil, og der sættes derfor krav til udrustning og polstring af våben. Se mere information nedenfor.Et Skullfight hold:

Lad os starte med skabelsen af en Skullfight hold. Holdet består et hold af 1 løber, 3 slashere og en bagstopper. Løberen har ikke nogle våben men er dog stadig den vigtigste person på holdet, det vender vi tilbage til. De fire kæmpere slås alle med lange stave, hvor enderne er omdannet til obskure smadringsobjekter til at bruge mod modstanderen. Bagstopperen fungerer som forsvar, altså en slags målmand. Denne har en stor kugle med en lang snor eller kæde i som sidder fast til 1 eller 2 håndtag. Dette er et frygtindgydende våben i spillet, da lige meget hvem, der bliver ramt skal man ned og bide i græsset, før man igen kan deltage i spillet. Hvert hold er tilladt at have 2 udskiftere.

 

 

Mål og kranie:
Hvad gælder det så om? Jo det er såmænd meget simpelt: Der er 2 dæk i hver sin ende af banen og løberne er de eneste i spillet, der må røre kraniet. Kraniet skal ned i modstanderens mål (hjul). Ikke noget med at kaste kraniet og lave et pletskud. Nej kraniet skal føres ned med hånden.

 

 

Rustning:

Alle spillere på banen, SKAL som MINIMUM bære armskinner, benskinner, hjelm og kropsrustning. Med kropsrustning menes der rustning der dækker bryst/torso og skulder.
Løberen er dog forholdsvist undtaget: Løberen behøver som minimum kun at bære armskinner og benskinner. Det er op til løberen selv om han vil bære kropsrustning.
Om man bærer arm og ben skinnerne på enten over/underarm eller skinneben/lår er spilleren eget valg.

 

Det er ikke tilladt at spille i bar overkrop.

Reglerne om rustning er meget simple, og skabt for at gøre spillet mere lige for alle parter, og tro overfor filmen.,. Der bliver ikke adgang på banen for spillere der ikke lever op til rustningskravene!!.

 

 

Banen:

Banen som er vores spille område er 30 x 50m.

 

 

Sten og runder:
En "autentisk" Skullfight kamp består af 5 runder af 50 sten. 50 sten kastes kastes mod en jernplade eller lignende, der kan høres. Når de 50 sten er kastet fløjtes der og en runde er slut.
Det kan dog også lade sig gøre at gøre brug af et stopur.
 


Så starter vi:
En mel cirkel, diameter på 2.5 m. ca. på midten af banen, omkring kraniet bliver lavet og når den første sten har lydt, så er spillet i gang. Løbernes opgave er som sagt at få kraniet i modstanderne mål. Slasherne skal hjælpe løberen på vej ved at enten holde de andre slashere hen eller simpelthen banke dem ned. Et spil starter som regel med løber mod løber og slasher mod slasher, men det udvikler sig så selvfølgeligt meget hurtigt.

 Bagstopperens opgave er at forhindre modstanderens løber i at score. Han kan dog sagtens gå ud hjælpe, men er bedst i forsvaret, eller sammen med løberen.

 


Hits og slag:
Dette emne er lidt diffust, da vi ikke spiller med et bestemt antal "hit point". Her handler det om at læse situationen, og er det dig der tilfældigvis bliver ramt af mange gode træffere, så er man en god spiller, og går ned og bider i græsset et øjeblik, før man kan spille videre.

Det skal dog siges at når kampene kører, kan spillet også blive hårdere, og så er der kun et at sige: Må det bedste hold vinde!

 

En regel er dog fast vedr. bagstopperen / kuglesvingeren. Rammer han en anden spiller (med et ordentligt sving) så skal man vælte.
 


Taktik ?:

 Taktik i Skullfight er et vidt begreb, men kan man få noget til at fungere, ja så kan det i visse tilfælde også virke ude på banen. Spillet er voldsomt, hektisk og runderne kan gå meget hurtigt, og det kan derfor være meget svært at have et overblik, men skal et hold træne taktikker, bør man træne dem i forhold til en kamps begyndelse, og hvis der skulle ske et ophold midt i kampen, erfaring viser at det er de eneste tidspunkter, at taktik faktisk kan lade sig gøre.
 


At "Pinne" en modstander:
Har du fået en modstander ned at ligge kan du holde ham i et greb, dette foregår ved at du er over modstanderen, holder ham ned og råber "PIN".  Så længe du er uforstyrret ovenpå din modstander, kan han ikke røre sig.

Bliver du selv angrebet mens du har en pinnet, er du på den, for så kommer din "pinnede" modstander på fode igen.
 


Vigtige Fakta:
1: Kun løberne må røre kraniet.

2: Bliver man ramt af bagstopperens kugle SKAL man vælte.

3: Bliver man holdt i et PIN skal man blive nede indtil modstanderen bliver slået væk.

4: Brug din sunde fornuft da det tit kan gå hårdt for sig.