Hobbit-horror-humor i Lunden

Hobbit horror humor i Lunden er to scenarier som fandt sted henholdsvis 25-27 april 2008 i Tange Plantage, og 18,-20, September 2015 på Terp Spejdercenter, begge arrangeret af Ripens LiveRollespil.

I scenarierne blev hobbitternes skyggeside sat i centrum, og kontrasten blev sat mellem det romantiske/perfekte og det hemmelige/forstyrrede. 

Handlingen udspillede sig omkring en årlig banket mellem de fire store familer: Tusindfryd, Stormhat, Rosenkranz og Kløver. Det andet scenarie så også tilføjelsen af en femte familie, Familien Mælkebøtte.

Scenarierne bød på talrige situationer som stadig står os meget kært. De evigt perfekte Tusindfrydere diskede op med diverse festligheder såsom de årlige Hobbitale mesterskaber, the-brygning, piberygning og mad i store mængder. Pølsekongen dømte hånd på pølserne, og den utroligt populære Dommer måtte lide en tragisk død, naturligvis som følge af et hændeligt uheld. Og hvem kan glemme Fru Tusindfryds krone på værket, den pompøse bacon-budding?

Da natten begyndte at falde på blev det dog klart for hobbitterne at de skeletter de havde gemt godt af vejen, begyndte at rasle ud og påvirke selveste lunden de befandt sig i…

Et er sikkert, vi fik smag for hobbit horror, spøgelseskringler, honning, the, småkager, pølser, rådne skabe og monstre i skoven. Så tag et slag Kløverper og find billederne fra de hyggelige stunder frem.

Frokost i Lunden  blev arrangeret af Emil Andersen, Katrine Kavli og Søren Werge. Ved andet scenarie kom også Anna Bønnelycke og Louise H. Svendsen med som arrangørere.

Besøg Middag i Lundens (2015) gamle hjemmeside

2007 - Hobbithorror "Frokost i Lunden"

2007 – Hobbithorror “Frokost i Lunden”

2015 - Hobbithorror "Middag i Lunden"

2015 – Hobbithorror “Middag i Lunden”