Primære grupper

”De er smukke, simple i deres kompleksitet, og sirligt anrettet i linjerne i mappen. Frimærkerne lyser op bag det blege pergament, som et nyt eksemplar nøje pincetteres på plads. Pludselig møder en velkendt duft af rosenparfume hans næse, som hun går forbi. Hans øjne følger hende kort, inden han med hamrende hjerte vender hans fokus tilbage på hans skat af tynde papir-stumper. ”Hvis bare hun vidste hvor meget de betyder for mig……hvis bare hun vidste…hvor meget hun betyder for mig…..”…

Gruppen består af 6 drenge og 6 piger. De har det til fælles at de alle har en passion for hver deres område/hobby. De er bogorme, fagligt dygtige og eksperter inden for deres fag. Om det så er Skak, fysik, litteratur, frimærker, stavning osv. De ses i mindre grupper, oftest i dybe samtaler om dybe ting. De stiler efter perfektion, og er altid først fremme når der er opgaver der skal løses.

Kendetegn: Butterfly, seler, ternede skjorter. Store sløjfer i håret, tykke briller og flade sko.  

Jocks:
”Who do we fight for? Us! Who do we fight for? Us! – kampråbet gjalder igen igen, og det blandes med det knitrende bål, røg og larmen fra de hujende cheerleaders og trofaste støtter. Der er endnu engang fest ved den store sportshal. West-End Base-jumpers har netop besejret ærkerivalerne Southern-street-creatuers, i den sidste, afgørende, indledende runde af dettes års high school Baseball-turnering.

West-End Base-jumpers består af 6 unge mænd der brænder for baseball og ikke så meget andet end sporten. De er rigtige kammerater, der går ind i deres sport med en fælles iver og voldsom passion, og de kunne aldrig finde på at lade en i stikken. De går op i deres fysik, træneren er Gud og lykkeamuletter kan man ikke få nok af. De ved at deres skarpe og lækre look, kan gøre hver en pige svag i knæene, så selvtilliden er i topform for dem alle. Der er en prom king i blandt dem, selvom de helst ser at de alle er konger til prom night.

Kendetegn: sportstøj i tidens trend, i blå, rød og hvid.

PomPoms

” We will win, we will figth – all or nothing, fight, fight, FIGHT!!! De højlydte, skingre cheers, giver genlyd I sportshallen. Pigerne er mere end klar. Deres mange timers træning og øvelse skal nu endelig vises frem. De skal vise ”deres drenge” at de støtter dem 100%.

Skolens cheerleaders The PomPoms, er 7 danseglade og remse-fanatiske piger. De fremfører de mest fantastiske opvisninger med medrivende cheers, og har bidraget til fantastisk stemning og støtte, igennem utallige kampe og flere mesterskaber for skolens baseball hold.
Pigerne er veninder med stort V, og de holder sammen i tykt og tyndt. De bærer hinanden på hænder og fødder. De vil ALLE gerne være prom-queen, men de ved at der kun er en der kan vinde.

Kendetegn: Cheerleader dress i blå, rød og hvid med matchende pomponer.

”Soden river i næsen, og varmen fra den hede asfalt rødmer kinderne. Den larmende dundren fra de store motorer overdøver tilskuernes piften og hujen. En tyggegummiboble popper – et tørklæde falder – og ræset er i gang…”

Der findes 2 ”bander” på West-End High. De er den hårde kerne iblandt de finpudsede og velpolerede mønsterbørn, de er dem der skiller sig ud – rebellerne.

Sparrows:

Gruppen består af 6 drenge. De er en blandet flok, med et skarpt hierarki. Venskabet imellem dem bunder i den respekt de nyder på skolen, og den frygt de skaber på gangene.
Sparrows er rivaler til banden Roaches på East-Wing high, som de flere gange om året ”kæmper” imod om territoriet, damerne og ”den røde handske”.

Kostume-krav: læderjakke, solbriller og brylcreme er et must

Goldie Girls:

Gruppen består af 6 piger. Skolens ukronede dronninger, der ikke går op i hvad andre siger og mener. De har deres egen agenda, og deres egne regler. Det er ikke let at blive en Goldie Girl, og ikke et mærkat man let slipper nemt af med igen. Et ”sisterhood” af traditioner og historie.

Kostume-krav: ét eller flere beklædningsgenstande af ”guld”-agtig karaktér.

”Plain Janes & Joe’s” – Drifters/Driverne

Bøgerne er knuget ind til brystet og knoerne er næsten hvide, da hun går forbi kliken der sidder foran på bænken. Blikket er sænket og hun holder vejret, for at tage mod til sig og ikke vende og gå den modsatte vej.

Det var 4 måneder siden hun havde forladt gruppen, og stod nu uden holdepunkt. Det eneste konstante var hendes familie og hendes skole. Nu var det fremtiden det gjaldt, og ikke hvem hun gik med, kyssede på eller mobbede.

Men alligevel mærker hun ubehag i maven, et savn og sorg over ikke at høre til. Var det nu det rigtige hun havde gjort?

Drifters er gruppen for de elever som ikke tilhører en gruppe. Enten fordi de ikke er landet i én endnu, fordi de er imellem grupper eller slet og ret har forladt deres gamle gruppe.

Drifters er ikke en rigtig ”gruppe”, men alligevel et segment der er vigtigt på West End High. Der er også de, som ikke mener at kliker og grupperinger er sundt for skole-miljøet, og decideret prædiker imod disse. Alligevel er det en flok af mennesker, som sammen har den fællesnævner, at de er ”gruppeløse”.

Selvom man ikke er i en primær-gruppe fra start, kan man som Drifter sagtens være medlem af en sub-gruppe

Drifters-gruppen har fra 10-14 medlemmer.

Sub-grupper

“Skabet er ryddeligt, og håret sidder nydeligt. Så bare hen og tjekke alt er vel med kæresten og veninderne. Forbi Ms. Grüner og aflevere referatet fra det nyligt overståede møde. En enkelt sveddråbe triller ensomt langs tindingen, men den viskes hurtigt væk med det blegede og pressede lommetørklæde. Ingen plads til slinger, stien er snorlige….må…ikke….afvige…”

Elevrådet/Prepperne.

Dén gruppe af elever som til stadighed jagter de evige point til fremtidens CV. At få gjort så meget som muligt for sig selv og en lovende fremtid, er i rivende udvikling.

Hvad end der skal tælles stemmer sammen, fremme den sunde skolekultur, stå forrest til morgensamling, eller føres den stærkeste valgkampagne til President-posten.

“Bordet i kantinen er fyldt med noder, kostumer, en violinbue og et kranie stikker frem under et tylskørt. Der høres ivrig mumlen om hvem der har fået rollen som Julie, strenge stemmes og harmoniske omkvæd øves. De er tabt for de rullende øjne, tabt for andres dømmende ord, tabt i deres kunst…”

Udøvere af kunstarterne….

Gruppen der omfavner kunstnerne, musikerne, teaterhåbene, altså skolens talenter indenfor de bløde fag. 

Krav: props der passer til ens foretrukne kunst. 

“Ved alt der er større og helligere end mig selv. Styrk min krop, ånd og sjæl for konstant at afspejle renhed og kyskhed. Beskyt min sjæl i dens daglige kampe, og led den ad den rette sti. Forsvar mig mod de onde kræfter, dem, der søger at erhverve min sjæl og lede mit legeme i uføre. Hellig er mit sind og min krop, og salig er den som ikke lader sig styre af kødets lyster.”

Skolens kyskhedsklub.

Der prædikes afholdenhed og ordentlighed til klubbens møder, imens linde strømme af limonade og småkager indtages, og tager toppen af de værste hormonelle udsving.

Både piger og drenge er medlemmer i denne klub. 

“Nu var det 3. gang hende den lyshårede fra Sparrows havde smidt hans bibel i skraldebøtten.  Han mærker hvordan vreden ophober sig til en hård knude i brystet, der hæver sig hurtigt i takt med de mange tanker. For hun var jo sød ved ham om søndagen i bibelskolen. Det var så forvirrende – der måtte være en anden sandhed end den han mente at føle i hans hjerte. Den måtte han lede grundigt efter i de guldkantede sider…..”

De religiøse.
De sande troende af Herren Jesus Kristus, og hans diciple.
Mere eller mindre fordømmende, beder bordbøn og inkluderer og rådgiver gerne klassekammeraterne i Herrens veje.

“Santana Inc.
Det stolte og gennem mange generationer familieejede mega-business. Ejendomme, de nye supermarkeder, olie, udvikling. Og masser af penge. Firmaet med netop dén ledelse som man bare må og skal kende, med Mr. Santana som den drivende kraft….”

Skolens økonomisk priviligerede ungdom.

Mødes omkring opdateringer på forretninger imellem deres familier, og formuesammenligninger, samt for at flashe deres nyeste gear.

HVIS det nu er, at du sidder med en helt 6. idé til en sub-gruppe, så lad os det vide i dit oplæg, og så kigger vi på det 🙂

Generel info om grupperne

Scenariet har 4 grupper/hold/teams, med 6-7 drengeroller og 6-7 pigeroller knyttet til hver. Det er vigtigt for os, en del af vores vision og den måde vi ønsker spillet på, med en spillerskare med cirka 50/50 af mandlige og kvindelige karakterer.

Du tilmelder dig med 2 mulige primære gruppevalg, med tilhørende sub-gruppevalg. Du må gerne vælge flere sub-grupper til den enkelte karakter, så længe det giver mening i forhold til indholdet.
Tænk derfor over flere forskellige typer roller du kunne tænke dig at udvikle/skrive.

Ved gruppe-deadline får du tildelt en gruppe samt sub-gruppe/grupper. Vi sender samtidig den skabelon med informationer vi skal have om din rolle. Selve rollen skriver du selv, inklusiv relationer. Derefter indsender du den til os, og den bliver så gennemlæst og godkendt, EFTER at du har tilmeldt OG betalt.

NOTE: Det tænkes at relationer har en vis vigtighed ift. spillets dybde, men det er ikke hensigten at de skal fylde det hele, og scenariet absolut IKKE bliver til et relations-ræs. Der skal være plads til umiddelbare reaktioner, og on-the-spot konklusioner, ift. hvem karakteren interagerer med.