DSC_0288.jpg

Falthea: Sæsonafslutning af Falthea – Lørdag d. 30/10-14. 10-18.

Så er det tid til sæsonafslutningen på vores månedlige kampagne Falthea, der vil ske en masse mulige ting!

 

Tid: 1. november 2014 kl. 10:00 til kl. 18:00
Sted: Tangevej 122A, Ribe

Hvor?: Falthea scenarierne foregår i Tange Plantage, 6760 Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Her kan du finde ruten fra Ribe Banegård til skoven hvori vi spiller.

Hvornår: Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november. Vi har opsætning og tjek-ind fra kl. 10 hvor vi stiller telte op og gør klar til scenariet. Det vil vi meget gerne have vores spilleres hjælp til. Spillet starter 12:00  og fortsætter til 18:00. Herefter er der de-briefing og nedpilning af spil-området til mellem  18:30 -19:00, alt efter hvor hurtige vi er.

Pris. Medlemmer af Ripen Liverollespil: 5 kr. Pris for ikke medlemmer er 75 kr. Hovedreglen er at man betaler 300,- for medlemskab uanset hvornår på året man melder sig ind. Så det er klart en fordel at melde sig i i foreningen så tidligt så muligt.

Tjek ind starter ca. kl. 10 og foregår frem til ca. 11.30. Tjek ind starter ved at man får betalt for spilgangen ved kasserren. Til karakter tjek ind får alle tjekket op på deres karakterark, og udleveret deres værdier, gyffer og genstande. Efter tjek ind går man i gang med at hjælpe til med at sætte telte op til bygninger, således at vi kan starte spil hurtigst muligt. Kommer man for sent, må man vente med at blive tjekket ind, indtil at scenariegruppen har mulighed for dette.

Spilstart ca. kl. 12: Vores målsætning er for hver spilgang at holde briefing 11.50 så vi kan starte spillet kl. 12.

Der er spilstop ca. kl. 18, dette dog med forbehold for årstiden. Kort efter spilstop vil der blive afholdt de-briefing. Efter de-briefing vil folk kunne tjekke ud, hvor man afleverer værdier, gyffer og genstande. Det er vigtigt at folk afleverer alt, som er spil-relevant og får det skrevet på deres karakterark. Folk må ikke tage gyffer og andre vigtige spilgenstande med hjem, da vi i scenariegruppen skal have styr på genstandene.

Det skal du medbringe: Først og fremmest: Husk dit kostume- og rollespilsgrej! Det er surt og stå ude til spil, og have glemt dit udstyr. Vi anbefaler at alle selv medbringer krus, tallerken og bestik til forplejning, da foreningen kun har et minimum af dette til rådighed.

Lovgivning omkring foreningen og Tange Plantage:

  • Det er ikke tilladt at drikke alkohol og indtage nogen form for rusmidler til Ripens arrangementer. Ripens vedtægter er altid gældende ved et Ripen arrangement.
  • Det er ikke tilladt at have åben ild. Lys skal holdes i lukkede lamper.
  • Det er ikke tilladt at ødelægge træer og anden beplantning. Vores spillere må ikke ødelægge naturen i plantagen, og man skal udvise respekt for naturen og dyrelivet. Husk derfor altid at rydde op efter dig.
  • Vi hensyn til andre brugere af skoven! Tange plantage er et offentligt sted der bruges af andre folk. Så giv dem en positiv oplevelse ved at vise dem godt spil og venlige rollespillere.
  • Deltager man til et arrangement i Ripen-regi, godkender man ved deltagelse at Ripen LiveRollespil må bruge billeder taget til arrangementet i forbindelse med PR og andet.

Læs flere opdateringer og stil spørgsmål på facebook: https://www.facebook.com/groups/144828439004544/