1039717_10151538959771868_977620617_o.jpg

Faltheas sommerscenarie: “Skyggernes Hof”

Så kom dagen, hvor vi i scenariegruppen offentliggør året sommescenarie. På facebook siden for faltheakampagnen kan man læse mere, og følge med under begivenheder. Her på siden er vi igang med at få oprettet en side til sommerscenariet.

For at vække jeres interesse og appetit på scenariet, får i her under den første teaser.

Vi ses til Skyggernes Hof.

Scenariegruppen

 

Teaser 1 – Skyggernes hof

”Skriver, fat din pen, blæk og pergament, thi vi ønsker at de nedfælder vores ord. De skal sendes til alle rigets regenter og overhoveder, for vi byder dem at sende en ambassadør til vores sommermarked. Det er vores ønske, at alle skal se vores prægtige rige fra dets bedste side.” Kong Krokan retter sig op i sin stol og ser på skriveren.
Skriveren tager en ny pen, dypper den i blækkruset og tager et ark pergament og ligger det på sin skrivepult. ”Deres majestæt, jeg er klar til at nedfælde deres ord.”

Kongen læner sig tilbage i sin trone og ser ud af vinduet. ”Godt. Ahem, Ærede regenter og ledere af Faltheas nationer, vi, Kong Krokan af Meron, inviterer dem til at overvære vores sommermarked i Meronsstad og bevidne at alle racer kan leve sammen i fred, under en nation, med samme lov gældende for alle racer. Vi beder dem sende en ambassadør, der kan være vidne til dette. Sommermarkedet er vores lands nationale højtid og grundlæggelsesdag. I denne forbindelse vil vi også arrangere et sommerhof for alle de indbudte, og for det bedre borgerskab i Meron. Vi vil sørge for at alle udgifter er dækket for deres udsendinge og vil ligeledes sørge for forplejning og indlogering, alt passende til en udsending af en ambassadørs stand. Vi beder dem melde tilbage inden for en måned, således at vi kan få arrangeret forplejning og indlogering for deres udsendinge. Vi håber at se deres nation repræsenteret ved sommermarkedet.” Kongen retter sig op og ser afventende på en af hans rådgivere.

En af kongens rådgivere ser på kongen og derefter hen på skriveren. ”Meget godt deres majestat, velformuleret og dejligt direkte. Jeg er sikker på at flere af nationerne vil se dette, som en mulighed for at fremme handel og venskabet med de andre nationer.” Kongen nikker anerkendende til rådgiverens bemærkning og ser på de andre rådgivere der alle nikker og ser frem og tilbage hinanden imellem.
Skriveren retter lidt i dokumentet og ser derefter op på kongen. ”Ønsker de dette oversat til de forskellige rigers nationalsprog, deres majestæt?
Kongen læner sig lidt frem og ser på skriveren. ”Ja, det er vores ønske at det sendes på såvel nationalsprog, som på almindeligt menneskesprog.”

Rådgiveren tager pergamentet op og læser det igennem. ”Øhe, deres nåde, inviterer de også orkerne fra Kralok med til dette?” Rådgiverne ser alle afventende på kongen.
Kongen nikker og ser igen ud af vinduet. ”Vi inviterer også orkerne til dette, ingen undtagelser. Det er vores ønske at alle nationer bliver indbudt. Har de da nogen indvendinger imod dette?” Kongen rejser sig op af sin trone og går hen til vinduet. ”Der har været mange uroligheder i landet, men der er også meget godt, og for det meste er der fred, ro og samhørighed. Vi har nået meget og kan opnå meget mere. Vi er nødt til at vise de andre nationers øjne hvor langt vi er nået, så dem med sultne øjne ikke kigger på os.”
Rådgiveren sætter sig ned på sin plads ved bordet med dokumentet i sin hånd og nikker anerkendende til kongen ord. ”De har ret deres højhed, dette er unægtelig en god ide og jeg er sikker på at de andre nationer vil sende en flok udsendinge til at bevidne vores fremskridt.” Flere af rådgiverne nikker anerkendende til deres embedsfælles ord.

Kongen vender sig om og ser på rådgiveren, nikker og går hen imod døren til hans arbejdsværelse. ”Øhe, måske de burde sørge for at sende besked til rådet i Meronsstad og fortælle dem, at vi har udpeget deres by til at være værtsby for dette arrangement. Hr. Lauge, det sørger de lige for. Jeg forventer at byen viser sig fra sin bedste side af.” Derefter går kongen ind på arbejdsværelset.
Rådgiverne ser rundt på hinanden, hvorefter en af dem rejser sig og går mod døren. ”Dette skal nok blive spændende.”