Hobbit08-55.JPG

Middag i Lunden: Et Hobbit-horror scenarie

Husker du dengang hvor Tange Plantage lagde rammerne for et scenarie med hygge, horror og mad i hovedsædet? Det gør vi. Og lige siden har vi villet lave en efterfølger.

Nu kommer den. På et endnu ukendt tidspunkt på et endnu ukendt sted i 2015, vil Frydenlund igen befolkes af hobbitter. Tre generationer er blevet sat i verden siden det første scenarie, og denne gang følger vi efterkommerne til endnu en fortræffelig familiekomsammen i Frydenlund. Men selvom alt er rosenrødt på overfladen lurer der mørke og dystre hemmeligheder i alle kroge og hjørner.

Scenariet er en klassisk fantasy-inspireret setting, med et twist. Vi lægger vægt på de personlige relationer, og hyggen og dramaet imellem dem, samt udforskning af spilverdenen og Frydenlunds og familiernes historier, som måske ikke er så fine og ligetil som de fleste tror. Og når natten falder på og skyggerne bliver lange, vil uhyggen og horror gøre sit indtog. Scenariet indeholder absolut ingen kamp, men muligvis en smule flygten.

Hvis du gerne vil vide mere om hvad vi dog snakker om, eller bare genopleve den skønne baconbudding, så kan du tage et kig på Frokost i Lunden i Ripens gemmer. Hjemmeside og Facebookgruppe offentliggøres i fremtiden.

Vi håber du vil lege med!

På vegne af Hobbit-horror crewet, Emil Andersen, Louise Svendsen, Katrine Kavli og Søren Werge