2015-11-18_145922

Stenmarkens afrunding

Så fik vi afsluttet Stenmarken efter 9 år. Det har været en lang rejse med mange skurke og handlinger. Vi håber, I alle har været glade for at være med og er stolte over den udvikling, vi kan se hos mange af jer. Ligesom vi er glade for alle de børn, der gennem de sidste 9 år har sat deres fødder i Stenmarken og som siden er fortsat op i voksenkampangen eller på anden vis sat rødder andre steder.

Selvfølgelig skal der også lyde et stort tak til alle forældre, der på den ene eller den anden måde har været med til at gøre det hele nemmere ved lige at bære lidt ned fra skoven, bage en kage eller som i lørdags (17/10) tilbyde hjælp med bagage. Tusind tak 🙂

Som nuværende scenariegruppe vil vi selvfølgelig også gerne takke alle de tidligere GM’er og særligt de oprindelig som har forfattet hele kampagnen og gjort vores arbejde muligt.

Tak til alle vores spillere. Uden jer kunne intet af dette være muligt! I har alle været med til at skabe Stenmarken og gjort det til jeres. Vi er glade for alt det spil vi har set gennem årerne og håber på at se lige så meget i den nye kampagne.
Nu vil vi tage et lille hvil og så få skrevet en ny sej kampagne, så vi kan starte noget nyt til foråret.

Hvis der er nogen, der sidder med konstruktiv kritik, vi kan tage med til den nye kampagne, modtager vi det selvfølgelig med kyshånd 🙂 på ripenjunior@gmail.com

Sten21Marts15-52.jpg

 

De bedste hilsner Scenariegruppen